Família y Cole: un bloc educatiu per a pares, mestres i professionals

Després de llegir i contemplar acuradament els continguts que ens presenta l'espai Família y Cole, crec, sincerament, que es mereix una bona difusió, ja que tot el que se'ns ofereix està molt ben elaborat i ens pot ser molt útil de conèixer i d'aplicar a la nostra tasca educativa. L'autor d'aquest projecte, Jesús Jarque García, ens defineix aquest bloc com un espai per a pares, mestres i professionals. Així doncs, i tal i com jo entenc, es tracta d'un espai que té l'objectiu d'apropar la comunitat educativa per tal de millorar la seva relació, aprendre noves propostes i metodologies de treball, beneficiar l'aprenentatge que reben els infants, entre molts altres (si entreu a la secció de Presentació podreu llegir els objectius específics que ens planteja l'autor). 


Aquest bloc està classificat en les següents seccions:
  • Inici (hi podem trobar les novetats del bloc)
  • Presentació (hi ha els objectius i els continguts principals del bloc).
  • Les meves publicacions (hi podem trobar una gran quantitat d'obres publicades per l'autor. Si volem podrem descarregar-nos-els). 
  • Fulletons per famílies (la majoria són fulletons d'ajuda per als pares i les mares, no obstant també seran útils per al professorat, ja que es podran utilitzar com a material complementari). 
  • Materials (la secció més interessant on hi podem trobar tot tipus de material que pot servir tan per als pares i mares com per a professors). 
  • Contacte.

Comentaris

Magda ha dit…
Molt interessant Joel,només hi he fet una petita ullada,però tinc ganes de mirar-lo tranquilament perquè pinta molt bé!!!!
Gracies per compartir-ho.
Fins aviat
Marisol ha dit…
La proposta es molt interessant!
Gràcies Joel!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Magda pel comentari. Sí, té molt bona pinta, trobo que en podem treure molt de suc d'aquest espai.

Salutacions!
Joel Artigas ha dit…
I tant Marisol! T'ho recomano completament. Gràcies pel teu comentari. Ens llegim.

Salutacions.