Ciudad17: un lloc ple de recursos per als més petits

Des del bloc Actividades para Educación Infantil, he descobert Ciudad17, un espai web ple de recursos per a utilitzar amb els infants. En aquest hi podem trobar: recursos i material imprimible per a l'Educació Infantil; jocs i activitats per a fer servir amb infants de Primària; un glossari d'animals (hi ha vídeos i explicacions de moltes espècies d'animals diferents); material imprimible; un fòrum: ens podrem posar en contacte amb educadors, professors i pares, descobrir noves maneres de treballar i d'utilitzar els materials, entre molts altres.


No hi ha dubte que, és un espai interessant per a tots aquells que us dediqueu a l'Educació Infantil, als primers cicles de Primària i/o a tots aquells que esteu interessats en els continguts que ens aporta aquesta pàgina. Us convido que en feu una visita. És totalment gratuït, fàcil i intuïtiu de fer servir. Endavant, això té molt bona "pinta"!

Comentaris

Ana. ha dit…
Hola, gracias por visitarme!! Tu bloc es muy bonito, lleno de maravillosas obras e ilustraciones, con lo mucho que me gustan.

Besos!
Ana.
Joel Artigas ha dit…
Muchas gracias Ana por tu comentario! Espero que te sea de utilidad todo lo que presento en éste espacio.

Salutaciones! Nos leemos.
Blanca B ha dit…
Qué quieres que te diga, que no sepas!!!
Saludos.
Joel Artigas ha dit…
Je, je! Tus palabras valen mucho para mi, Blanca. Gracias por tus aportaciones.

Saludos muy grandes!