BrainPOP: aprenent amb pel·lícules educatives

Des del bloc T.I.C-T.A.C. a l'educació he descobert BrainPOP, un espai que ens proposa continguts educatius online, a fi de recolzar les necessitats curriculars dels alumnes i facilitar la comprensió de temes d'interès general. Així doncs, aquest lloc web ens ofereix películ·les animades per treballar individualment o en grup que ens permetran introduir temes específics, explicar conceptes que ens són difícils de descriure, repassar continguts concrets abans d'un exàmen, entre d'altres. 


Les pel·lícules educatives que se'ns ofereixen treballen les següents àrees curriculars: matemàtiques, ciències naturals, ciències socials, salut, tecnologia, art i música i anglès. Cada una d'elles dura 5 minuts, de tal manera que la informació que se'ns presenta no se'ns fa feixuga ni pesada d'aprendre, a més, van acompanyats de qüestionaris interactius per tal de comprovar el nivell de comprensió.

 Presentació audiovisual de BrainPOP

Com haureu pugut observar es tracta d'un espai d'accés totalment gratuït, no obtsant si volem fer servir les aplicacions ho podrem fer de dues maneres: 
  • Free trial: podrem utilitzar aquest servei en un temps limitat. Haurem de registrar les dades que ens demanen. 
  • Subscribe: paguem una quantitat de diners que ens permetrà utilitzar tots els continguts en la seva totalitat. 
  • Pel·lícules gratis: podrem utilitzar aquest espai gratuïtament.
Val la pena que en feu una volta i, si és el cas, n'examineu els continguts que se'ns proposen. És un recurs fantàstic per a utilitzar amb els alumnes de primària i de secundària. Així doncs, si decidiu utilitzar-lo, ja ens explicareu la vostra experiència.  

Comentaris