Aula de cine: una aproximació al cinema

Des del bloc El color de la escuela he descobert Aula de cine - Cine y educación, un programa proposat pel Departament d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Aragó orientat als alumnes d'educació infantil i primària. Aquest espai web ens ofereix una gran quantitat d'activitats a fi d'orientar l'alumnat a la relfexió, consciència i raonament. així doncs se'ns proporcionen fitxes didàctiques tan per al professorat com per l'alumnat, tallers per a introduir els alumnes al cinema. A més, també podrem veure produccions cinematogràfiques d'alumnes d'altres centres educatius i/o també accedir a enllaços que també ens ajudaran a treballar el cinema amb els infants. 


Val la pena que en feu una visita, sobretot si teniu previst treballar amb els alumnes el cinema o activitats relacionades amb el món cinematogràfic. Així doncs, ens serà molt útil per agafar noves idees i coneixements. Des del meu punt de vista, trobo fonamental fer relfexionar als infants sobre allò que decidim treballar, ja que d'aquesta manera aconseguirem que adquireixin, mica en mica, una capacitat crítica, cosa que ens ajudarà a guiar els alumnes a una millor percepció del món d'avui.

Comentaris

Blanca B ha dit…
Gracias por la entrada, Joel, no lo conocía. Esto abre unas posibilidades enormes.
Salutacions.
Eva Jiménez ha dit…
Hola Joel! Sóc l´Eva del Pavelló d´Infantil! M´he mirat el teu blog i em sembla molt interessant, ara també et segueixo! Fins aviat!!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Eva i Blanca pels comentaris. Eva, me n'alegro que t'hagi agradat. Blanca, totalmente de acuerdo contigo, yo tampoco lo conocia y lo encuentro un buen recurso.

Salutacions.
SUSANA ha dit…
Hola Joel!!
Te he dejado un premio en mi blog!!!
Te mando muchos cariños
SUSY
Joel Artigas ha dit…
Uau! Muchas gracias Susana, ahoa lo voy a recoger! Un abrazo.
Ana Máñez López ha dit…
Hola Joel!! Ya estás en mi blog tal y como me pediste.

Un saludo y enhorabuena por tu trabajo.
Joel Artigas ha dit…
Muchas gracias Ana! Gracias por el comentario y por tus aportaciones.

Saludos des de Educació i les TIC!