Apps4Kids: aplicacions digitals educatives

No hi ha dubte que les noves tecnologies ja formen part de la nostra societat i, per tant també de la nostra manera d'educar. En aquest aspecte, no cal oblidar que ens cal aprendre a fer servir aquestes eines i saber què és el que ens poden aportar en la nostra tasca educativa. Tot i que encara no ens sóc usuari, de fet no crec que hi trigui gaire, molts de vosaltres ja utiilitzeu iPhones o bé iPads, un instrument que, a banda de fer-lo per a trucar i connectar-nos a Internet, ens pot ajudar a aproximar als infants a l'ús de les noves tecnologies.


Aquest és el cas d'Apps4Kids, aplicacions creades perquè els infants puguin utilitzar els iPhones i els iPads per aprendre, així doncs se'ns ofereixen un munt de recursos. Si entreu a la pàgina web d'aquest servei observareu que se'ns classifiquen els continguts per: aplicacions iPhone, aplicacions iPad, àrees curriculars, edat i tipus de joc. Si us interessa alguna d'aquestes aplicacions en podreu llegir els seus objectius per saber si realment us interessa, tanmateix, en el cas que la voleu fer servir haureu de pagar per aquest servei (un dels inconvenients d'aquest tipus de mercat digital).

Presentació d'una de les aplicacions de Apps4Kids

Comentaris

Blanca B ha dit…
Es una gran entrada, es verdad que muchos padres usan iphone o ipad o ipod-touch, pero yo no consumo apple, otra vez será, ellos te lo agradecerán mucho.
Un abrazo, Joel.
Joel Artigas ha dit…
Gracias Blanca por tu sinceridad! Yo estoy en la misma situación que tú. Esperamos que sea de utilidad. Gracias por el comentario!

Saludos y abrazos.
Miren ha dit…
Vaya , vaya aquí ya me pierdo todo esto me supera jeje. Un saludo
Joel Artigas ha dit…
Je je! De todo se aprende Miren! Todo esto ya forma parte de nosotros, de nuestra sociedad.

Gracias por tus aportaciones Miren. Salutaciones.
Victòria Cardona ha dit…
Et felicito per seguir amb aquest bloc tan interessant. Ara posaré l'enllaç al canal de noticies de facebook. És realment interessant. Bon Nadal, Joel!
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Victòria! M'encanta que us agradi i que en pugueu treure profit. De debó, gràcies per aquest recolzament.

Fins aviat. Salutacions. Ens llegim!