Web d'en Sebas: una pàgina web amb recursos TIC

Avui us presento la Web d'en Sebas, un espai de Sebastià Capella i Priu (professor de primària a l'escola CEIP Mas Casanovas). En aquest, hi podem trobar activitats, webquests, programacions, recomanacions de llibres, webs d'escoles on també en podem extreure informació interessant, etc. Tot i que us recomano que remeneu tots els continguts que se'ns proposen, seria interessant que cliquessiu en aquest enllaç i fessiu una ullada als recursos TIC d'aquest espai. Així doncs, hi podem trobar recursos per a treballar la llengua, les matemàtiques, la tutoria, el coneixement del medi social i natural, les ciències, etc, a més d'adjuntar-nos altres activitats per a: treballar durant les nostres celebracions i festes populars, fer sortides i excursions amb els infants, treballar en projectes, entre d'altres. També se'ns oferiran jocs i altres aplicacions que ens serviran, una vegada més, per a completar la nostra tasca educativa amb els infants.


Comentaris

Victoria Cardona ha dit…
Cada vegada que em fas un comentari al meu blog vinc a parar al teu i quedo meravellada perquè sempre trobes petites joies per internet. Et felicito per la teva tasca investigadora que facilita molts coneixements i maneres de fer d'educació. Gràcies, Joel!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Victòria per aquest comentari, ja que m'animen a seguir treballant. Me n'alegro moltíssim que aquest espai us sigui útil. Fins aviat.

Ens llegim! Salutacions.