WatchKnowLearn: recollint vídeos educatius

Des del bloc English Elda he descobert WatchKnowLearn, un espai web que pretén reunir vídeos educatius d'Internet. Per a fer aquesta tasca, aquest lloc web convida a totes aquelles persones que es dediquen a l'àmbit educatiu perquè en facin les seves recomanacions i publicacions, a més d'alumnes amb més de 13 anys d'edat (si són menors, es necessitarà l'autorització dels pares per a poder utilitzar aquest espai web). 


Per a fer servir aquest lloc web ens caldrà fer un registre i confirmar l'enllaç de confirmació que ens enviaran al nostre correu. Un cop dins, podrem realitzar el següent: 
  • Introduir els nostres vídeos: haurem de clicar damunt de la pestanya +Insertar Vídeo i afegir la url del vídeo (la url és la direcció web que ens apareix a la nostra barra superior, la d'aquest bloc és http://educacioilestic.blogspot.com).
  • Trobar o cercar vídeos: haurem d'anar a la pestanya Tabla de clasificaciones on trobarem tots els vídeos ubicats en aquesta pàgina classificats per àrees curriculars i d'altres categories educatives. També podrem fer cerques de vídeos concrets fent filtres d'edat (de 3 a 18 anys) i/o de llocs web on podem trobar els vídeos (Youtube, TeacherTube, GoogleVideo, WatchKnow, etc). 
  • Editar vídeos: haurem de clicar damunt de la pestanya Cola de edición, aquest espai és una llista de vídeos de WatchknowLearn que necessiten ser editats (els vídeos que apareixen primer són els que necessiten més assistència). Una opció innovadora que ens apropa a una millora de la qualitat dels vídeos educatius. 

Presentació WatchKnowLearn

L'únic inconvenient d'aquest lloc web és que, tot i que està disponible en castellà, la majoria dels vídeos educatius que se'ns presenten estan en anglès. D'altra banda, pot ser un gran recurs per a millorar i ampliar la llengua estrangera. Us recomano que en feu una visita i que us registreu, ja que potser trobeu vídeos que us puguin ser útils.

Comentaris