SceneMob ECOM per la discapacitat: treballem la inclusió!

Des del bloc Idees Magistrals se'ns demana fer difusió d'aquest magnífic SceneMob realitzat per ECOM (associació integrada per organitzacions de persones amb discapacitat). No hi ha dubte que, hem de treballar per a millorar la inclusió educativa, ens cal anar més enllà de la integració, lluitar per incloure les persones amb necessitats educatives especials al sistema educatiu actual. Ens cal fugir de l'exclusió, l'etiquetatge, aquell sistema tradicional i antiqüat que tractava d'ajudar les persones amb n.e.e fora de la societat, com si es tractés d'éssers estranys i perillosos. 

Aquest vídeo ens reflexa la importància de treballar conjuntament, d'acceptar i respectar la diversitat de les persones, de caminar junts cap a un mateix objectiu, tot i que siguem diferents, etc. Aquest tipus de missatges són molt importants per a fer despertar la societat d'avui, una societat que sovint discrimina, jutja, desacredita, exclou. La igualtat d'oportunitat de les persones hauria de ser un dret per a totes les persones. No ho creieu? Pensem-hi!

SceneMob ECOM per la discapacitat

Ajuda'ns a aconseguir que sigui un rècord de visualització a la xarxa.
Envia-ho a la família, als amics, als companys de feina,
als pares de l'escola, a la veína del 5è...
Cliqueu des de l'ordinador de casa, des de la feina, la pda, el cibercafé,...
Cliqueu per la discapacitat

Comptem amb tu!!

Comentaris

Blanca B ha dit…
Joel, la entrada saldrá dentro de unos 15 días, no la he podido sacar antes porque tengo todo programado hasta el año que viene. Hay tantas cosas!!!, pero supongo que lo verás si sigues normalmente el blog.

Un abrazo y a seguir en la brecha.
Joel Artigas ha dit…
Fantástico! Un abrazo muy grande. Muchas gracias por todo.

Salutaciones. Nos seguimos.