Ortografia bàsica a cicle inicial

Per tots aquells que vulgueu un recurs TIC per ensneyar a aprendre l'ortografia, us presento Ortografia Bàsica a cicle inicial. Un espai creat per Dina Abizanda, professora de primària i autora de moltes aplicacions TIC. Així doncs, tal i com podem observar aquest lloc web té dues categories ben diferenciades: alumnes i mestres. 

Secció mestres:

En aquest apartat primerament hi podrem llegir la descripció de l'espai: Ortografia bàsica a cicle inicial ens presenta de forma visual i amena, algunes normes molt senzilles d'ortografia als alumnes dels primers cursos de primària i ajudar-los així en l'aprenentatge de la lecto-escriptura. També hi trobarem un mapa dels exercicis (organigrama de les activitats plantejades) i els criteris d'avaluació (consisteix en omplir una fitxa corresponent als exercicis que ja hauran realitzat als infants. Aquesta la podrem imprimir).

Secció alumnes:

En aquest espai els infants podran realitzar els exercicis preparats per treballar l'ortografia. així com: les plurals; el el, la i l'; la r i la rr; la c i la qu; la g i la gu; i l'ús de les majúscules. Cada activitat té una petita presentació de les normes per tal d'orientar l'alumnat als exercicis corresponents.

Feu clic damunt de la imatge per accedir a l'aplicació

Altres enllaços

Comentaris

Marta ha dit…
Gràcies pel recurs, m'anirà molt bé per fer-ho servir amb els meus nens.
Salutacions.
Joel Artigas ha dit…
De res Marta, ja ens explicaràs la teva experiència utilitzant aquest recurs.

Una abraçada! Fins aviat.