Nous continguts: les botigues educatives

Per tal de completar els continguts del bloc he obert una nova secció anomenada Les botigues educatives, a fi d'englobar espais que ens proporcionen jocs i/o joguines i també material didàctic que ens pot servir a nivell educatiu (la podeu trobar a la barra lateral dreta). No cal que us digui que si teniu alguna proposta me l'ha podeu enviar per correu, fent un comentari a qualsevol entrada que trobeu convenient, o bé a través de la pàgina del bloc "Recomana". Espero que us sigui útil!

Comentaris

Unknown ha dit…
Hola Joel!
Com ho fas per ficar el "you might also like"? Si els enllaços a altres posts teus, que surten al final de cada post. És un gadget?
Joel Artigas ha dit…
Hola Laura! Mira entra en aquest enllaç d'aquest lloc web LinkWithin.

Un cop dins, omple la informació que se't demana i clica damunt de "Get Widget". En aquesta nova finestra apreta damunt d'"instal Widget i automàticament se't bloc es crearà un gadget que se't posarà a sota de "Missatges del bloc" (disseny del bloc). Mostra el bloc i ja t'apareixerà aquesta aplicació!

Salutacions, gràcies pel comentari. Si tens algun problema diga-m'ho i ho solucionem.
Miren ha dit…
Hola: te he dejado un regalito en mi blog. Un saludo
Joel Artigas ha dit…
Gracias Miren por tu regalo, me ha gustado mucho!

Salutaciones.
Unknown ha dit…
Gràcies JOel! Ja ho he fet i m'ha anat molt bé! Tens un bloc molt maco i personal, m'agrada molt... M'agrada molt el disseny (a més dels continguts, clar...)
Joel Artigas ha dit…
De res Laura! Gràcies per aquest comentari. Aquest tipus de missatges m'engresquen a seguir treballant i proposant nous continguts.

Salutacions.