MUSIquem: un wiki de música

Seguint amb la música, avui us presento Musiquem, un espai web ple de recursos musicals creat per facilitar les classes de música de l'escola Ausiàs March. Tal i com se'ns explica també vol ser un espai de trobada per als nois i noies del Cicle Superior de l'escola. Així doncs, Musiquem permetrà que els infants aprenguin a composar partitures per a flauta a fer presentacions sobre la història de la música, a més de conèixer els grups de música que els agraden.

Musiquem és un espai destinat als alumnes de cicle superior, així doncs el seu accés és molt senzill i intuïtiu. Els continguts que se'ns presenten estan classificats pels cicles esmentats i subcategoritzat amb treballs que estan realitzant en aquesta escola. A més, i d'això els docents en podem treure molt de suc, se'ns faciliten una gran quantitat d'enllaços de recursos tic (si cliqueu damunt de qualsevol link se us obrirà una nova finestra amb més enllaços categoritzats segons el nivell educatiu dels alumnes).

Com haureu pugut observar, accedir a les aplicacions d'aquest lloc és totalment gratuït, ja que es tracta d'un Site de Google, un espai que ens ofereix Google per a crear la nostra pàgina web a partir de plantilles predissenyades. Val la pena que si no el coneixeu en feu una visita i n'exploreu les seves possibilitats. Si cliqueu en aquest enllaç accedireu al meu Site personal.

Comentaris