Educaplay: activitats i recursos educatius online

Des del bloc Idees per a un blog us presento Educaplay, una eina online que ens permetrà crear els nostres propis recursos i activitats educatives. Aquest lloc web és totalment gratuït, no obstant per tal de poder fer servir totes les aplicacions que se'ns proposen ens caldrà registrar-nos. Un cop sigueu a dins, podrem crear les següents activitats educatives: 
A banda de poder crear les nostres activitats educatives online, també podrem observar, compartir i fer servir activitats creades per altres usuaris registrats. Això ho trobarem a la secció Recursos educativos (feu un clic damunt d'aquella activitat que us interessi). A més, en el cas que vulguem publicar qualsevol activitat educativa online, per exemple al nostre bloc, podrem copiar el seu codi embed o bé la seva url (apareixerà a la banda dreta), també podrem compartir les activitats fent un clic damunt de les icones de les xarxes socials que ens apareixeran a la part superior d'aquest espai.

A continuació teniu un exemple d'un activitat feta amb Educaplay:

Feu un clic aquí per veure-ho més gran

D'entre d'altres aplicacions que també se'ns exposen, cal destacar la possibilitat de crear grups, és a dir un espai el qual podrem agrupar tot tipus d'usuaris (només caldrà inscriure'ns en aquell grup que ens interessi i gaudir de les seves activitats, col·leccions, favorits, etc). Finalment, també podrem visualitzar el Ranking de puntuacions de les persones que hagin jugat i completat activitats educatives (podrem fer un filtre per jugadors o bé per autors).

Comentaris