Animalandia: una experiència animal

Des del bloc Experimentos en Educación Primaria e Infantil us presento Animalandia, un lloc web creat pel portal EducaMadrid que ens ofereix un espai gratuït per tractar la biodiversitat animal. Aquest ens proporciona una gran quantitat de recursos multimedia, jocs interactius i activitats per a conèixer millor els animals, també hi trobarem moltes imatges que podrem aprofitar per a guarnir la nostra tasca educativa.


Per accedir als continguts d'aquest espai web ens caldrà registrar-nos (és totalment grauït). Fet això, només caldrà que cliqueu damunt de la secció que preferiu treballar. Jo, després de remenar i descobrir la informació que se'ns proposa, he descobert que hi ha un espai molt interessant dedicat al professorat: El rincón del profe (el podem trobar a la pestaña Más...), que ens ofereix guies didàctiques, presentacions, descàrregues, etc. 

Animalandia pot ser un recurs que el podem fer servir per a completar les nostres activitats relacionades amb l'àrea curricular Coneixement del Medi Natural i Social, a banda de descobrir propostes didàctiques que ens poden servir per a realitzar experiències significatives. Us recomano que exploreu tot el que ens proporciona aquest lloc web, ja que ens pot ser una eina molt interessant d'utilitzar.

Comentaris