Abierto por vacaciones

Des del bloc Enlaces Educativos he descobert Abierto por vacaciones, un espai web creat per la Junta de Castella i Lleó. Aquest ens proporciona una gran quantitat de recursos TIC i jocs educatius que podem treballar amb els infants. Els continguts ens els classifica per nivells educatius, així doncs ens serà  fàcil accedir a tota la informació que se'ns proposa.

Aquesta aplicació es va crear amb la intenció de crear recursos educatius que puguessin servir als infants durant el període de vacances. Tal i com ens explica la pàgina principal del portal d'educació Educacyl, este escritorio de verano acerca a los estudiantes a otro espacio educativo fuera de las aulas. Al disponer de recursos diferenciados por edades, todo el alumnado tendrá la oportunidad de aprender conceptos nuevos y repasar otros que ya conoce, además de divertirse con los juegos que se han incorporado.

Feu un clic damunt de la imatge per accedir al lloc web

Des del meu punt de vista, aquest tipus de recursos ens poden servir durant tot l'any. Tot dependrà del que vulguem que els nostres infants aprenguin i de quina manera. La majoria dels continguts que se'ns proposen són en llengua castellana i anglès, així doncs ens podrien servir per reforçar i ampliar els continguts d'aquestes llengues. També hi trobarem activitats per a repassar conceptes curriculars, jocs d'habilitat i d'observació que ens serviran per a totes les edats.

Comentaris