Wuala: allotgem i compartim la informació

Des del bloc Racó Tic he descobert Wuala, un programa que ens permet emmagatzemar la informació online, així doncs podem tenir sincronitzats els nostres arxius i també compartir-los amb els nostres contactes. Només ens cal descarregar-nos al programa i gaudir d'1GB gratuït per a poder guardar o compartir tota aquella informació que nosaltres vulguem (l'espai que se'ns proporciona es pot augmentar si recomanem aquesta aplicació als nostres amics). 


Wuala és similar al Dropbox o al Live Mesh, ja que ens permet "pujar" els nostres fitxers i poder-hi accedir des de qualsevol ordinador amb connexió i navegador. Un avantatge és que podem compartir amb altres persones el que vulguem sense que aquestes tinguin el programa Wuala instal·lat. A més, ens permet intercanviar espai d'emmagatzematge “al núvol” a canvi d'espai local i de temps amb el client connectat.

En l'àmbit educatiu aquests serveis ens poden anar bé per guardar la nostra informació sense haver d'ocupar espai al nostre disc dur, en aquest aspecte evitarem que se'ns pugui perdre tot el que hem guardat per qualsevol motiu (se m'ha espatllar el disc dur, vaig enviar la informació a la paperera i la vaig buidar, sense voler, tinc un virus i no puc entrar al meu disc dur, ...). A més, a diferència de Dropbox, no caldrà que a cada ordinador tinguem instal·lada la seva aplicació, així doncs ens serà molt més fàcil accedir a la informació i administrar els nostres arxius.

Comentaris

Unknown ha dit…
Interessant i útil com tot el que penges i recomanes! Gracis!
Joel Artigas ha dit…
Com sempre els teus comentaris fan aixecar els ànims per a seguir treballant ... Gràcies per ser com ets!

Una abraçada!