Vedoque: un espai amb jocs educatius

Coneixeu l'espai web Vedoque? Vedoque és una web on hi trobem tota mena de recursos educatius orientats sobretot a educació infantil i primària. Com que està en castellà la majoria dels continguts estan desenvolupats en aquesta llengua, no obstant això no és cap impediment per a poder-los fer servir amb els infants, ja que fins i tot els podríem adaptar a la nostra llengua si haguessim de treballar la llengua catalana. Així doncs, hi podem trobar jocs educatius, fitxes per a les matemàtiques, exercicis i activitats per a la lectoescriptura, dibuixos, quaderns de càlcul, mecanografia, etc. 


Vedoque també té un bloc a fi d'exposar els objectius didàctics d'aquesta proposta i obrir un espai per a les suggerències dels usuaris. També hi podem trobar novetats, informació complementària, experiències a l'aula d'alguns d'aquests materials, entre d'altres. Així doncs, de ben segur que hi podem trobar alguna activitat que ens sigui útil per a fer servir amb els nostres infants.

Comentaris

Unknown ha dit…
El coneixem i ens agrada molt!
Estic d'acord en que el fet de que sigui en castellà no és cap impediment i és cert que són jocs i activitats molt didàctiques i interessants, totalment adaptables a la nostra llengua! Petons!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies pel comentari! Comparteixo la teva opinió. Trobo que és un bon recurs a conèixer i a fer servir.

Una abraçada. Salutacions.