Tildee: creem els nostres tutorials

Us presento Tildee, un espai web que ens permetrà crear els nostres tutorials sense haver-nos de descarregar cap programa. És molt fàcil de fer servir i de ben segur que a molts de vosaltres us serà molt útil. L'únic que hem de fer és registrar-nos i començar a crear el nostre tutorial. Per a crear el nostre tutorial podrem fer explicacions, afegir vídeos, imatges  i/o mapes. Es tracta d'anar indicant els passos que volem que l'usuari realitzi a l'hora de fer servir el nostre tutorial. A continuació teniu un tutorial que ens explicarà com fer servir Tildee:

Tutorial de Tildee

Un cop haguem creat el nostre tutorial se'sn mostrarà la seva url. Aquesta direcció la podrem compartir a qualsevol altre lloc web, per tal que els usuaris amb un sol clic hi puguin accedir. Aquí teniu la direcció d'un tutorial que he realitzat i he anomenat Tildee: creem els nostres tutorials.

A nivell educatiu aquest recurs ens pot servir per a crear tutorials de programes que hagin de fer servir els alumnes, animar als alumnes que ens expliquin la utilització d'un programa a través de Tildee, preparar classes totalment informatitzades en la que els alumnes puguin gestionar i aprendre sols, entre d'altres. Així doncs, us animo que el proveu, ja que de ben segur que el podreu aprofitar!

Comentaris