Super Simple Songs: cantem en anglès?

Des del bloc Etapa Infantil he de conegut Super Simple Songs, un espai web destinat a aprendre l'anglès a partir de la cançó. Aquesta metodologia d'aprenentatge va sorgir cap a l'any 2005, a fi de millorar les dificultats d'aprenentatge que presentaven inicialment infants nascuts a Tòquio (Japó). Així doncs, varis docents es van agrupar per tal de proposar un mètode divertit i entretingut basat en la cançó, en involucrar els alumnes en el procés d'ensenyament-aprenentatge. 


Entrar en aquest lloc web és totalment gratuït i no ens cal cap mena de registre per a fer servir els materials que se'ns ofereixen. D'entre els recursos que se'ns proporcionen tenim els següents: audicions de cançons (ens permet escoltar uns minuts determinats de la cançó, ja que aquest material va acomanyat d'un llibre que ens caldrà comprar si volem seguir la guia didàctica que ens proposen); vídeos de demostració de com ensenyar les cançons proposades; espai per a comprar els seus productes; espai d'orientació didàctica per al professorat; i el bloc (hi podem trobar recursos, recomanacions educatives, vídeos, informació, etc). 

Vídeo de promoció.  Entreu al canal del Youtube

Tot i que per accedir al material que se'ns proposa hem de comprar els productes que se'ns ofereixen, en podem treure molt de suc, sobretot en la secció que podem veure els enregistraments de les cançons i la metodologia que fan servir els professors per ensenyar a aprendre l'anglès. Feu-ne una ullada, potser en trobeu alguna cosa interessant!

Comentaris

Marta ha dit…
Gràcies Joel per donar a conéixer aquest material ja que és molt bo i pot ser molt útil a molta gent.
He estat tres cursos fent de mestra d'anglès a Infantil i , per a mi, aquest ha estat un material bàsic.Les cançons s'enganxen , la llengua és molt assequible i el material que t'ofereixen des de la seva pàgina és molt adequat i us asseguro que funciona. Si esteu fent classes d'anglès a Infantil o cicle inicial , ho heu de provar.
Fins aviat!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies per aquest comentari i per a compartir la teva experència.

Salutacions. Fins aviat!
Unknown ha dit…
Merci per compartir aquests enllaços tan interessants! El de SuperSimpleSongs, l'he penjat al meu bloc, gràcies!
M'he quedat parada però, de llegir que aquesta metodologia va sorgir cap el 2005 perquè jo sempre l'he utilitzat (from 1984) i el meu pare, que també era mestre d'idiomes, ja treballava així a l'escola quan jo era petita. De fet, jo també vaig continuar el seu mètode perquè a mi, personalment, em va fer aprendre molt poder aprendre el francès i l'anglès, tot cantant! :) Petons! (Molt contents l'Henoch i el Pau amb els teus comentaris!!!!)
Joel Artigas ha dit…
Hola Lídia! Sí, de ben segur aquesta metodologia va sorgir abans de l'any que he esmentat a l'entrada, no obstant la que han creat aquests docents va sorgir el 2005 (suposo que copiant i aprofitant altres estratègies d'aprenentatge existents).

Aprendre cantant és molt divertit i molt eficaç per als infants, sobretot a l'hora d'aprendre llengües.

Gràcies per aquest comentari. Salutacions a tots. Petons!