RecursosEdu: un bon bloc educatiu

Ja coneixeu RecursosEdu? Aquest bloc pretén ser un recull de continguts, recursos educatius, temes relacionats amb les noves tecnologies, etc, a fi que puguin servir a tots aquells professionals que es dediquen a l'àmbit educatiu. Així doncs, la informació proposada la trobem classificada per: atenció a la diversitat, nivell educatiu, eines per als alumnes, eines per al professorat i àrees i temàtica.


L'elaboració d'aquest bloc és possible gràcies a la tasca conjunta de diferents professors això, d'alguna manera, ens mostra diferents punts de vista sobre com treballar les coses amb els infants, què hem de fer, aprendre a utilitzar un recurs adequadament, ... Així doncs, es tracta d'anar recopil·lant els recursos que ens proporciona la xarxa, per tal de classificar-los i, de ben segur, fer-ne una selecció acurada (l'única manera de saber si un recurs ens és útil és provant-lo amb els infants, això no vol dir que abans hàgim de saber què és el que volem ensenyar i de quina manera ho volem fer). 

Feu una ullada aquest lloc, segur que en podeu extreure molt material que us pot ser útil per a utilitzar amb els vostres infants.

Comentaris