Polldaddy: fem les nostres enquestes?

Navegant per la xarxa he descobert Polldaddy, un espai web que ens permetrà crear les nostres enquestes, concursos i qualificacions (ens referim a quan decidim posar un "m'agrada" al nostre lloc web per qualificar-lo). Per ingressar en aquest lloc només ens hem de registrar i confirmar, al nostre correu, l'activació que ens enviaran. Tot i que aquesta aplicació està en anglès és molt intuïtiva i en podem extreure resultats excepcionals a l'hora de fer-los servir.


Per a començar a fer servir Polldaddy, haureu de clicar a Create a new..., un cop dins trieu el que vulgueu realitzar i comenceu a jugar amb les opcions d'edició que se'ns proposen. En el cas que trieu l'opció Poll és ben senzill, haureu de posar el títol de la vostra enquesta, les opcions que voldreu que l'usuari pugui visualitzar (podrem afegir respostes, permetre que els usuaris puguin respondre més d'una resposta, permetre comentaris, etc), canviar el disseny pel que més us agradi, seleccionar les opcions d'edició que ens interessen (resultats, vots, comentaris, compartir, ...). Finalment, quan ja hàgim acabat, caldrà que cliqueu a Create Poll i simplement haureu de copiar el codi embed al vostre espai. En el cas que vulgueu publicar l'enquesta al vostre bloc, haureu d'enganxar el codi a Modifica l'HTML. Aquí en teniu una mostra:


A nivell educatiu podem utilitzar aquest espai perquè els alumnes realitzin les seves enquestes per tal de publicar-les als seus blocs o llocs web, per realitzar autoavaluacions (ens permetrà saber què és el que han après), per preparar activitats utilitzant aquest servei, etc. Tot això dependrà del suc que en vulgueu treure!

Comentaris