Parla.cat: aprenent català virtualment

Avui he descobert Parla.cat, un espai virtual d'aprenentatge que té per objectiu posar a l'abast de totes les persones, independentment de l'origen, residència o nivell del coneixement del català, els materials didàctics necessaris per aprendre la llengua o progressar en les seves habilitats lingüístiques i de comunicació.

Parla.cat és una iniciativa conjunta de la Secretaria Política Lingüística i de l'Institut Ramón Llull en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. Així doncs, se'ns ofereixen cursos per aprendre el català que es poden realitzar seguint una modalitat lliure (els usuaris són els que escullen els continguts que volen aprendre) o bé una modalitat amb tutoria (aprenem a partir de passos tutoritzats) . D'entre les propostes que se'ns ofereixen hi ha els següents espais: 
  • Rambla Virtual (espai d'oci i cultura el qual ens permetrà interaccionar amb tots aquellls usuaris que formen part de l'espai Parla.cat, a més d'ampliar els nostres coneixements). 
  • Curs (Informació dels cursos que se'ns ofereixen, així com el procés d'inscricpió, recursos que podrem utilitzar, ...). 
  • Recursos per al professorat (recursos per al professorat classificat per àrees temàtiques. També podrem conèixer experiències i idees didàctiques d'altres professors que també formen part d'aquest espai). 
  • Inscripció (espai per a inscrivir-nos als cursos). 
  • Demo (presentació del que ens ofereix aquest espai. Val la pena que en feu una ullada). 

Vídeo de presentació de Parla.cat

Comentaris