Notaland: creant un espai web diferent

Des del bloc Les T.I.C.-T.A.C. a l'educació he descobert Notaland, un lloc web que ens permetrà crear el nostre propi espai com si es tractés d'un bloc, però encara més senzill. No deixa de ser una aplicació web 2.0 el qual podrem compartir amb els usuaris tot tipus d'informació. Així doncs, podrem realitzar els nostres texts, inserir imatges, vídeos, tipografies, ... També podrem compartir tot el que realitzem amb els llocs web Facebook, Flickr i Picassa.

Notaland ens pemetrà crear un espai comú en el que podrem aprofitar per fer activitats d'interacció amb l'alumnat. Mª Jesus Camino Rentería, professora de música de secundària, ens explica la seva experiència amb els alumnes de 2n d'ESO utilitzant aquesta aplicació: els alumnes havien de descriure en 7 paraules diferents tipus de música. Aquí en teniu el resultat:


Per tal de conèixer les aplicacions d'aquest recurs, m'he registrat en aquest lloc web i he creat l'espai "Educació i les TIC" que ens explica a mode de tutorial el que podem realitzar. Espero que us animeu a fer-lo servir, ja que crec que ens pot ser de gran utilitat a l'hora de planificar o crear activitats en les que els alumnes interaccionin en la tasca educativa.


Informació interessant:

Comentaris