Noow: un reproductor multimèdia molt útil

Aquests dies he descobert Noow, un programa que ens pot ser molt útil de fer servir a nivell educatiu. Aquest és un reproductor multimèdia que ens ofereix opcions de reproducció, de cerca, de descàrrega i, fins i tot, de conversió d'arxius. Noow ens permetrà descarregar vídeos de portals reconeguts com Youtube, Google Video, PBS Video, Hulu, entre d'altres. En aquest aspecte, si hi esteu interessats haureu de clicar a la pestanya File i escollir l'opció que diu Download from the url, és a dir descarregar a partir de la url (la direcció del lloc web que ens interessa). 


Utilitzant aquest programa ja no ens caldrà haver d'entrar a cada un dels llocs web per tal de veure els vídeos que hi tenen allotjats, ja que hi podrem accedir directament (cliqueu a l'opció de la barra lateral dreta que s'anomena Video Search i escriviu el vídeo que esteu buscant. Automàticament, se'ns mostraran els vídeos relacionats amb el que hem escrit, també ens oferirà la posssibilitat de descarregar-nos-els, fet que ens facilitarà accedir més ràpidament als nostres vídeos preferits).

Noow, també ens permetrà convertir els arxius que ens decarreguem en molts formats d'àudio i de vídeo, fet que ens facilitarà reproduir els vídeos en tot tipus d'aplicacions, com ara Android o iDevices. A més, ens servirà per a buscar els nostres Torrents, cerques que ens seran útils a l'hora d'utilitzar programes com ara BitTorrent o YouTorrent.

Comentaris