My Live Signature: em fas una firma?

Voleu posar la teva firma al teu bloc? Entreu a l'espai web My Live Signature, registreu-vos gratuïtament i realitzeu la vostra firma personalitzada. Un cop sigueu a dins és ben senzill, cliqueu a la pestanya Start Now! i trieu l'opció que més desitgeu: 
  • Assistent de creació de signatures (introdueix el text corresponent a la vostra signatura i escull el tipus de lletra que més t'agradi. Totalment gratuït).
  • Dibuix de la signatura directament a la pantalla (crea amb el mouse la teva signatura i al acabar prem al botó Create Signature. Aquesta aplicació s'haurà de pagar en el cas que la vulguem publicar a qualsevol altre espai web).
  • Ús d'imatges escanejades (fes la teva firma a partir d'imatges escanejades. Aquesta aplicació també s'haurà de pagar).
  • Crea una font personal (fes la teva signatura a mà i envia la teva comanda perquè experts dissenyadors creein la teva firma personalitzada. Aquest servei té un cost de 45$).
A continuació us adjunto diferents exemples creats amb la primera opció gratuïta per a crear les nostres pròpies firmes Assistent de creació de signatures:




Comentaris