Mates y +: més recursos matemàtics

Avui us presento Mates y +, un portal web el qual podem trobar molts recursos per a fer servir a l'àrea de matemàtiques. Així doncs, hi podem trobar continguts matemàtics des de l'educació infantil fins al batxillerat (podreu escollir els recursos de cada un dels nivells educatius a la barra lateral dreta). Per a fer servir les aplicacions que se'ns proporcionen no ens cal cap mena de registre i és totalment gratuït, tanmateix si volem participar i comentar allò que ens publiquen els autors ens caldrà ser membres d'aquest espai. 

El menú principal està desglossat en Inicio mates y + (pàgina principal on podem veure les últimes notícies, el més vist i destacat i els continguts categoritzats per a nivells educatius), Antiguo mates y + (hi podem trobar l'anterior espai creat abans de Mates y +, el qual hi podem trobar molts recursos matemàtics),  Estalmat (el bloc d'aquest espai web el qual hi podem trobar experiències, fotografies, comentaris, ...) Notícias (hi podem trobar informació i noticies relacionades amb aquest espai o aspectes i recomanacions relacionades amb les matemàtiques), Contactar (ens permetrà contactar amb els creadors d'aquest espai) i ¿Quienes somos? (informació professional sobre els autors). 


Us recomano que en feu una visita, ja que, tot i que a primera vista no ho sembla, hi podem trobar molts recursos que ens poden ser útils, sobretot per a totes aquelles persones interessades en conèixer i aprendre a fer servir altres eines matemàtiques de les que potser estan acostumades a utilitzar.

Comentaris