LaMosqueta: recursos per a l'Educació especial

LaMosqueta és un espai el qual podem trobar aplicacions per a nens amb necessitats educatives especials. Tal i com podem llegir a la pàgina principal, aquest portal ens proporciona materials adaptats i específics per a treballar amb els alumnes amb n.e.e (per a infants amb discapacitats motrius, sensorials, cognitives i sensorials), notícies, articles, enllaços d'institucions que treballen aquests aspectes, activitats, ...

Què és la mosqueta?

Tal i com hem pogut observar, la mosqueta està orientada als tres col·lectius: alumnes, mestres i famílies. Va sorgir, doncs, d'un treball conjunt de mestres, en especial mestres d'educació especial, que volien desenvolupar eines que els permetessin treballar amb els seus alumnes, a fi de millorar el seu aprenentatge i de construir una educació significativa basada en el desenvolupament de la capacitat crítica dels infants, per tal de conformar persones capaces de poder prendre decisions i de ser crítics davant la societat actual.

Aquest projecte, i en col·laboració amb la UPC i altres fundacions educatives, ens presenta recursos que ens poden ser molt útils de treballar i de conèixer per tal de posar-los en pràctica. Des d'aquí, dono les gràcies a l'esperit vocacional d'aquelles persones que van iniciar aquest espai, ja que de ben segur moltes persones se'n podran beneficiar. Us animo a que en feu una ullada.

Comentaris

Hola Joel!

He visitado tu blog y me parecido muy interesante. Ya me detendré otro día un poco más, pero ya te sigo.

Un saludo,

Pilar
Joel Artigas ha dit…
Gracias Pilar. Espero que mis publicaciones os puedan ser útiles. Me alegro que te guste, esto me anima a seguir trabajando.

Salutaciones.