Internenes: recursos educatius gratuïts

Voltant per la xarxa he conegut Internenes un espai gratuït el qual podem trobar una gran varietat de recursos educatius per a infants des de l'Educació Infantil fins al Batxillerat. Així doncs, els continguts ens els trobem agrupats en: jocs educatius, programes per PC, aplicacions per a decorar el nostre ordinador, vídeos educatius, contes, poemes, unitats didàctiques, còmics, consells i recomanacions educatives, exercicis de comprensió lectora, puzzles i jocs de Childtopia (sobretot per als més petits). 


A banda d'això, aquest lloc web ens ofereix la possibilitat de descarregar-nos pogrames educatius (ens caldrà tenir el programa WinRar o WinZip instal·lat per a poder descomprimir els arxius de descàrrega). Aquests estan classificats segons el nivell educatiu (infantil, primària, secundària i batxillerat), també inclou activitats descarregables pels alumnes amb necessitats educatives especials. Així doncs, un cop hàgiu clicat damunt l'opció que us interessa, podreu observar que hi ha una subclassificació que ens agrupa els continguts proposats per competències i per àrees curriculars, fet que ens facilitarà escollir allò que realment ens interessa.

Us recomano que en feu una visita, ja que hi podem trobar molts recursos que ens poden ser molt útils.

Comentaris

Marta ha dit…
Quina pàgina més complerta! Hi ha un munt de recursos! Sempre ens fas descobrir llocs nous i útils. Gràcies per compartir.
Ens llegim!
Joel Artigas ha dit…
Sí, cada dia descobreixo coses noves! Gràcies Marta pel teu comentari.

Salutacions.
Unknown ha dit…
M'ha agradat molt i l'he trobat molt interessant i, també, completa com comenta la Marta. Afegeixo també el link al meu bloc! Merci beaucoup, again! :)