GenEmpire: generant activitats

Llegint i investigant per la xarxa he descobert GenEmpire, un espai que ens permetrà crear les nostres sopes de lletres, mots encreuats, laberints, qüestionaris, criptogrames, sudokus, etc. A més, també se'ns ofereixen eines TIC que ens poden ser útils. Com és habitual en aquests llocs web, per tal de poder començar a crear les nostres activitats ens caldrà registrar-nos.

Trobo que aquesta eina ens pot ser molt útil a l'hora de plantejar activitats amb els infants. En aquest aspecte, els continguts i els objectius que voleu que els infants assoleixin dependrà totalment de com decidiu fer l'activitat. Així doncs, us presento una activitat plantejada per a alumnes de 3r ESO creada amb aquest generador online (generador de mots encreuats: crucigrama).

Activitat creada per Lourdes Domenech

A continuació, us adjunto el laberint Per on passem?, un laberint que he creat amb GenEmpire. Si creieu que aquest espai web us pot ser útil entreu-hi i feu-ne una ullada, val la pena!

Comentaris

Lucía ha dit…
Holaaaaa!! Que hermoso tu blog!! Cuántos enlaces interesantes que publicas, gracias por compartirlos!! Con mami ya estuvimos viendo algunos para decorar nuestro blog!! Por cierto gracias por visitarlo!! Te mandamos un fuerte abrazo desde Marcos Juárez, Córdoba, Argentina!!
Unknown ha dit…
Gràcies Joel, m'ho miraré car no fa gaire que vaig estar cercant aplicacions per crear sudokus, doncs l'Henoch m'ho va proposar i té ganes de fer-ne un amb fotos nostres, però no vaig saber trobar res que ens podés servir. Miraré aquest espai que proposes a veure si trobo el que busco! Petons!
Joel Artigas ha dit…
Hola Lucía, gracias por tu comentario. Espero que os sea de ayuda! Salutaciones.


Lídia, sí, aquesta aplicació et permet fer sudokus, tanmateix no ens deixa posar imatges pròpies. A vere si el trobo i en faig una publicació! Una abraçada.