Els petits de l'escola: la xarxa un espai que caldria utilitzar

Navegant per la xarxa he descobert la pàgina Els petits de l'escola, un espai personal dedicat als alumnes d'Educació Infantil del Col·legi Sagrada Família el Masnou. Com podreu observar aquest espai conté molta informació que ens pot ser de gran ajuda: visualització dels blocs d'Educació Infantil (hi ha anècdotes, experiències, activitats realitzades, ...), unitats didàctiques, jocs educatius i galeries d'art (dibuixos fets pels nens).


El fet que hi hagi professors que decideixin compartir el dia a dia, les seves experiències, els seus coneixements, el material que fan servir, etc, és molt enriquidor per a totes aquelles persones que ens dediquem en l'àmbit educatiu, ja que ens permet observar i conèixer altres maneres de treballar, ampliar el material que podem utilitzar amb els infants, establir un contacte amb professors d'altres centres per a realitzar activitats conjuntes, aprendre a valorar l'educació d'una altra manera, entre molts altres.

En aquest sentit, animo a totes aquelles persones que encara no han decidit utilitzar la xarxa com un espai per a compartir, conèixer, aprendre, ... Es tracta de desenvolupar aquesta voluntat, aquest esperit que ens fa voler saber més, experimentar, jugar amb les noves eines que ens proporciona l'educació d'avui: una educació que comença a caminar cap al canvi, cap a la utilització del que ens presenta la societat actual, les "noves" tecnologies.

Comentaris