Eduuca: xarxa social educativa

Des del bloc Recursos tic pel mestr@ he trobat un servei que segur que per a molts de nosaltres ens pot ser útil. Es tracta de Eduuca, una nou lloc web que pretén agrupar persones relacionades en l'àmbit educatiu (professionals en educació), en altres paraules una xarxa social per a mestres. Com que encara està en construcció no podem accedir a les seves aplicacions, no obstant podem registrar el nostre e-mail per tal que quan ho tinguin preparat ens donin la benvinguda a aquest nou portal educatiu. Us recomano que hi entreu i llegiu els objectius d'aquesta nova proposta. Sembla interessant!

Comentaris

Maria Soler ha dit…
En primer lloc, Joel, gràcies per la ressenya!
Després de mesos de treball, ens complau presentar-te la versió beta de la comunitat, que ja inclou la majoria de prestacions definitives.
Et convidem, doncs, a entrar un cop més a www.eduuca.com . Registra’t , crea el teu perfil i comença a fer que eduuca.com creixi. Pots crear els teus blogs, afegir-te als grups que hi ha o fer-ne de nous, pujar els arxius que vulguis tenir disponibles des de qualsevol ordinador i, sobretot, compartir la teva experiència amb altres docents.
A eduuca.com comptem amb tu!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Maria per aquest comentari! Interessantíssim. I tant, quan tingui un momentet hi entraré i em crearé el meu perfil. Trobo que és un recurs TIC molt interessant i a tenir molt en compte.

Salutacions!