Eduplace: recursos en anglès

Eduplace és un espai web dedicat als educadors, estudiants (infants) i famílies, així doncs hi podem trobar diferents tipus de recursos en anglès (tot i que estiguin en aquest idioma depèn de com els utilitzem ens poden servir per altres àrees curriculars). Un cop dins de la pestanya d'Educators si cliqueu a la part inferior de la pàgina a Graphic Organizers podreu gaudir d'una gran quantitat de recursos per a imprimir que ens poden servir per a preparar les nostres activitats: diagrames d'arbre, rellotges, mapes d'idees, entre d'altres.
Com podreu observar la informació que se'ns proporciona està classificada per zones (estats dels Estats Units) i cada un d'ells està dividit en diferents matèries curricular. Així doncs, un cop haguem escollit qualsevol de les opcions (a nosaltres això ens és ben igual) podrem accedir a les seccions dels educadors, estudiants i famílies. A banda d'això, cada secció té també diferents opcions, com la que hem esmentat anteriorment, que ens amplien els continguts d'aquesta pàgina (molt recomanable els recursos per al professorat). 

Val la pena que remeneu i cliqueu a totes les opcions que ens ofereix aquest lloc web, ja que podem trobar molts recursos que ens poden ser de gran utilitat. A més n'hi ha molts que són molt divertits!

Comentaris