Educatube: classificant vídeos educatius

Avui us presento Educatube, un espai web el qual podem trobar vídeos educatius de tot tipus. Els vídeos els trobem categoritzats en: llengües, ciències, ciències socials, educació, arts, selectivitat i documentals. De la mateixa manera que d'altres llocs web, com ara el Youtube, Educatube ens ofereix la possibilitat de publicar els nostres vídeos, no obstant ens haurem de registrar. A més, aquest espai ens oferirà informació de com descarregar-nos els vídeos sense haver d'instal·lar-nos programes externs, una aplicació que ens servirà per a emmagatzemar els vídeos al nostre ordinador, tanmateix poc útil, ja que actualment podem accedir a la informació que ens proporciona la xarxa des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.


Crítica
  • Tot i que els vídeos que se'ns proporcionen provenen del Youtube, val a dir que hi ha pocs continguts. Esperem que amb el temps els autors d'aquest espai decideixin compartir-nos més vídeos.
  • Valdria la pena que Educatube ens agrupés enregistraments d'altres espais, així hi hauria més riquesa pel que fa els continguts.
  • Des del meu punt de vista, valdria la pena fer una bona classificació dels vídeos que ens ofereixen (nivells educatius, àrees curriculars, edats, ...).
  • Caldria millorar la qualitat dels continguts que ens presenten. En aquest aspecte, seria bo conèixer l'experiència que han tingut altres persones a l'hora de fer servir aquest material educativament.

Comentaris

Unknown ha dit…
Penso que és una pàgina que et facilita la recerca de vídeos que puguin interessar, segons el que s'estigui treballant. Tot i així, no es pot limitar la cerca de recursos al que ens ofereix la web en qüestió! Petons!
Joel Artigas ha dit…
Totalment d'acord Lídia! Tot i que sigui útil potser hauríem de buscar un altre espai més interessant. Trobo que només ens agrupa continguts sense tenir en compte a qui va dirigit i quina utilització se'n pot fer. S'ha de millorar!

Petons!!