Educacyl: portal educatiu per a la comunitat educativa

Avui us presento Educacyl, un portal educatiu online útil per a tota la comunitat educativa. Aquest espai és una iniciativa de de la Comunitat Educativa de Castella i Lleó, a fi de proporcionar eines educatives online als alumnes, professorat, família, etc. Així doncs, d'entre els recursos que se'ns proporcionen els trobem classificats en diferents zones que corresponen als nivells educatius de l'alumnat i a altres seccions d'interès que ens proporciona aquest lloc web: 
Com haureu pugut observar, dins de les zones que corresponen als diferents nivells educatius de l'alumnat (infantil, primària, secundària), els continguts estan dividits en aplicacions i jocs, a més, també, de tenir-los ordenats per a àrees curriculars i d'altres seccions que ens poden ser del nostres interès. Aquests espais estan pensats perquè puguin ser utilitzats per l'alumnat, per tal de reforçar o ampliar els coneixements que volem que aprenguin els infants. No obstant, necessitarem un usuari i una clau d'accés per tal de tenir accés al nostre escriptori virtual (un espai el qual podrem consultar l'agenda, el correu, els nostres documents emmagatzemats. En el cas que decidiu no fer-vos un registre no serà un impediment per a seguir utilitzant els recursos que se'ns proporcionen).

"Cliqueu damunt la imatge per a veure una demostració de l'escriptori virtual per a infants de primer cicle de primària".


Trobo que els recursos que ens proporciona Educacyl ens poden ser de gran ajuda per a treballar amb els nostres infants. Altament recomanable que en feu una ullada i visiteu tot el que ens proporciona aquest lloc web. Segur que trobeu alguna aplicació que us sigui útil per a complementar la vostra tasca educativa.

Comentaris

Marta ha dit…
Està molt bé! L'escriptori virtual és molt interessant. Gràcies per compartir.
Salutacions.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu pels comentaris. M'animen a seguir treballant i buscant noves aplicacions educatives que ens puguin ser útils.

Salutacions Marta!