Dibuixos.cat: pintem dibuixos?

Avui us presento Dibuixos.cat, un espai web en català on podrem pintar i trobar tota mena de dibuixos. Per entrar i fer servir les seves aplicacions no ens cal cap mena de registre, a més és molt fàcil i còmode de fer servir. Així doncs, un cop dins podrem escollir si volem fer "Un nou dibuix", veure els nostres dibuixos que tindrem guardats a la secció de "Els meus dibuixos" o bé si volem buscar altres dibuixos pintats a la pestanya anomenada "Galeria". 

Per tal de facilitar l'accés a l'usuari els continguts estan classificats per temàtiques (família, horòscop, cultures, festes, ...). Així, un cop haguem triat el dibuix que ens interessa el podrem pintar (feu clic a pintar i espereu-vos una estona, ja que triga una mica en carregar aquesta pàgina), imprimir, descarregar, enviar-a qualsevol correu electrònic, o bé copiar el seu codi html per a poder-lo compartir i visualitzar a qualsevol espai web.
Mostra del que podem fer amb aquest espai web

No hi ha dubte que Dibuixos.cat és un recurs més que podem utilitzar amb els més petits, no obstant no crec que aquesta eina ens ajudi gaire a desenvolupar la creativitat, la improvisació, tècniques per pintar, entre molts altres. Es tracta d'omplir de colors els espais buits que presenten els dibuixos, tenint en compte només l'elaboració final. En aquest aspecte, estaria bé que aquest lloc web afegís una aplicació el qual els infants puguessin "pujar" els seus propis dibuixos, aprenguessin a pintar a temps real, ... Encara ens falta molt per a explorar, entendre i aprendre a treure suc dels recursos TIC que ens ofereix la xarxa.

Comentaris