Contenidos Educativos Digitales

Contenidos Educativos Digitales és un espai web totalment gratuït que pertany a la Conselleria d'Educació de la Junta d'Extremadura. En aquest hi podem trobar recursos des de l'educació infantil fins a l'educació secundària i també per a l'educació especial, tanmateix el que ens ofereix més recursos és la secció per a l'educació secundària. Els continguts estan classificats per a nivells educatius i cada un d'ells en diferents àrees curriculars. A més, aquest lloc web ens permetrà descarregar-nos els continguts que ens interessin (caldrà clicar damunt de l'aplicació que vulguem descarregar i descomprimir l'arxiu zip que se'ns proporciona). 

Tot i que no se'ns proporcionen una gran quantitat de recursos digitals, com en altres llocs web presentats en altres posts publicats, trobo que aquest espai ens pot ser de gran ajuda a l'hora de planificar o de realitzar les activitats amb els nostres infants, ja que en podem extreure moltes idees interessants. Així doncs, val la pena que en feu una visita i n'exploreu els seus continguts educatius.

Comentaris

Unknown ha dit…
Sembla mentida la quantitat de recursos i activitats educatives i didàctiques que es poden trobar en la xarxa! Thanks to share!
Joel Artigas ha dit…
Sí. Tens tota la raó! Això no ens ho acabem... Això sí, hem de saber distingir els que realment ens proporcionen bons recursos per a treballar amb els infants, una tasca difícil de realitzar.

Salut!