Cerquem arxius?

A vegades quan decidim cercar alguna cosa pel cercador de Google ens és difícil de trobar, sobretot a l'hora de buscar arxius concrets (docs, pdf, xls, ppt, ...). Tanmateix, he descobert l'existència d'espais web que ens permeten fer cerques d'arxius concrets, així doncs us presento els següents buscadors: 

DocJax: és un cercador de documents de Microsoft Office, no obstant també ens permet trobar arxius pdf relacionats amb el concepte que busquem. A dins d'aquest lloc web podrem decidir quina és l'extensió que volem buscar per tal de filtrar la informació relacionada.

PDF Search Engine: és un cercador exclusiu de llibres en format pdf. Només cal que escriviu el nom del llibre que us interessa i el podreu descarregar en cas que estigui disponible. Una bona eina, sobretot, per als estudiants universitaris, ja que hi poden trobar molts resums, apunts, llibres sencers, ...

FreeFullPDF: és un cercador de pdf que només ens busca documents científics. Aquest recurs és molt interessant per estudiants universitaris que necessiten informació específica sobre temes concrets.

Altres cercadors
  • PDF SB (buscador de llibres i documents en pdf).
  • PDF Base (buscador de documents en pdf. Ens hem de registrar per a poder fer servir les seves aplicacions).
  • Gdocu (buscador d'arxius de Microsoft Office i documents en pdf).
  • Infobuscador (buscador de documents en format ppt, doc, excel i pdf). 

Comentaris