Artisteer: dissenyem plantilles per al nostre bloc

Des del bloc Cristic he descobert el lloc web Artisteer, aquest ens permet crear les nostres pròpies plantilles per al nostre bloc (Wordpress, Blogger, Joomla, ...). Aquest espai web està disponible per Windows i Mac i està disponible en 13 idiomes diferents (espanyol, anglès, francès, alemany, etc). No obstant, si decidim fer servir Artisteer ens hem d'instal·lar a l'ordinador la seva aplicació, fet això ja podrem començar a dissenyar. Us recomano que abans de descarregar-vos el programa complet, proveu la versio demo i jugueu amb les seves aplicacions.

Tutorial Artisteer
 
Crítiques i problemes:
  • És una mica difícil de fer servir, sobretot per aquelles persones que no estan acostumades a fer servir aquest tipus d'espais web. 
  • Tot i que és compatible amb Joomla i Wordpress, a vegades ens pot donar errors a l'hora de visualitzar la plantilla que hem creat (haurem d'esperar que ens solucionin aquests problemes o demanar ajuda a aquelles persones que ens els sapiguen resoldre).
  • Cal anar guardant sovint el que anem fent, ja que se'ns pot borrar tot el que hem fet (a moltes persones els hi ha passat). 
  • Té problemes de compatibilitat si ens descarreguem les actualitzacions.
  • Un cop haguem desat i exportat la nostra plantilla final, ja no podrem modificar-les més endavant.

Comentaris