ABCteach: un banc de recursos en anglès

ABCteach és un espai web que ens ofereix fins a més de 5000 recursos educatius gratuïts que ens poden servir des de l'educació infantil fins a la secundària. Els continguts estan classificats per material (Explore our free materials) el qual hi podem trobar activitats de comprensió lectora, activitats per aprendre l'abecedari i a escriure, activitats interactives, entre d'altres. Tanmateix, l'aplicació més útil d'aquest lloc web la tenim a la pestanya que s'anomena Directory, on hi podem trobar tot tipus de recursos ordenats per àrees curriculars (cal tenir en compte que aquesta classificació correspon a les premises educatives que es fan servir a les escoles angleses), també hi podem trobar tot tipus de material educatiu classificat de la següent manera: Pre-K /Early Elementary (Educació Infantil - Primària); Middle school (Secundària); Homeschoolers and Parents (Educació a casa i en família); Montessori (metodologia d'aprenentatge); i Special Needs (Educació especial).


Per tal de fer servir totes les aplicacions d'aquest espai ens cal registrar-nos, no obstant haurem de pagar una petita quantitat de diners anualment (això dependrà dels recursos que vulgueu utilitzar). D'altra banda, i totalment gratuït, aquest espai també ens ofereix la secció ABCTools, un espai per crear les nostres activitats (sopes de lletres, mots encreuats, sudokus, etc), i la secció Interactive, un espai  per a descarregar-nos tot tipus d'aplicacions (Smart, Flipcart, Presentacions fetes amb el Powerpoint, ...).

ABCteach es un excel·lent banc de recursos en anglès per a professors d'educació infantil, primària i primer cicle de secundària. A continuació us adjunto un vídeo que ens parla dels continguts d'aquest lloc web i de tot el que podem arribar a fer amb els materials que se'ns ofereixen:

Comentaris

Unknown ha dit…
Acabo de sortir del teu bloc i ja hi torno a entrar! :)
M'ha agradat molt també! I, sobretot, que contemplés el homeschooling!
Moltes gràcies Joel!
Joel Artigas ha dit…
Je, je! Gràcies a tu. Ja sabia que t'agradaria i que en podries treure molt profit.

Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
Hola Mariela! Gracias por tu comentario. Ahora ya te sigo!

Salutaciones.