Woices: una experiència sonora

Woices és un servei gratuït que ens permet crear, compartir i escoltar ecos. Aquestes gravacions sonores són realitzades pels usuaris i ubicades geogràficament (podem decidir on localitzar els nostres sons). Un cop hem gravat l'àudio podem copiar el codi embed que ens permetrà poder adjuntar lel nostre arxiu sonor al nostre bloc. Aquí en teniu una mostra So d'un paper arrugat.


Aquest lloc web ens pot servir per a treballar l'entorn sonor per exemple aprofundint sobre els diferents sons que es produeixen a la nostra escola, a societat actual, als espais urbans, naturals, etc. També podríem crear experiències en què els infants haguessin de gravar sons d'objectes per tal que els companys haguessin d'esbrinar el seu so. O fins i tot es podrien treballar els establiments que tenim al voltant de l'escola a partir del seu entorn sonor (és aquest el cas del meu enregistrament, ja que el so del paper arrugat determina la ubicació d'una papereria que es troba al Barri de Gràcia). 

No hi ha dubte que Woices pot ser un bon recurs a utilitzar a l'aula, sobretot de cara a introduir i indagar el nostre paisatge sonor, una tasca que d'altra banda hauria de ser imprescindible de realitzar per als especialistes de música.

Comentaris

Unknown ha dit…
Molt guapa aquesta aplicació, fins i tot, es pot usar per crear jocs d'audició! Cada dia es descobreix quelcom nou! Estic al·lucinada amb tot el que hi ha!
Joel Artigas ha dit…
Totalment d'acord. A mi em va encantar aquesta aplicació.