Red Karaoke: un recurs musical

Tot i que per a molts professors de música el Karaoke estigui una mica despresigiat, crec que en aquest cas ens pot ser de gran utilitat aquest lloc web. Red Karaoke és una eina online que ens permetrà fer Karaokes directament des del nostre ordinador. Només hem d'estar registrats i decidir de quina manera volem que la nostra interpretació quedi registrada: amb baixa qualitat (KAR); en qualitat d'MP3; o bé cantar amb Avatar 3D (molt recomanable, ja que ens permet crear un avatar que sincronitza els moviments i l'àudio de la cançó escollida per a fer el Karaoke). 

Un cop dins, podrem escollir quin Karaoke volem fer segons el seu país d'origen, el tipus d'estil musical o fer una tria a partir dels Karaokes recomanats, descarregats o que estan en novetat. No cal oblidar que per a poder gravar ens caldrà tenir una Webcam i un bon micròfon si volem que la nostra interpretació quedi ben enregsitrada.
Molt recomanable per crear activitats els quals puguin gravar les seves pròpies cançons o una nova versió sobre qualsevol peça que estiguem treballant. No hi ha dubte que les noves tecnologies ens obren les portes a un nou món per a dissenyar i realitzar activitats amb els nostres alumnes.

Comentaris