JILLE: Jornada Internacional per la Llibertat d'Educació

Aprofitant que queden pocs dies anuncio la Jornada Internacional per la Llibertat d'Educació (JILLE) que es celebrarà aquest dissabte 17 de setembre a les 12 h del migdia al costat de la Ludoteca (Parc de la Ciutadella de Barcelona). 


Tal i com ens explica la pàgina oficial, l'objectiu de la jornada és donar a conèixer el dret que tenen les famílies a exercir en primera persona l'educació dels seus fills i filles. Aquesta opció educativa és reconeguda per la LEC (Llei d'Educació de Catalunya), ja que reconeix l'educació obligatòria no presencial. Organitzat per la Coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació de l'Educació en Família: Educar en Família. En aquest últim lloc web trobareu la informació bàsica d'aquesta organització, així com els aspectes claus de la jornada, activitats preparades, recursos educatius per a aquelles persones que decideixen educar en família, entre d'altres.

*Informació extreta del bloc Descobrim el món.

Comentaris

paumon ha dit…
Moltes gràcies Joel per la difusió! Si vens a la JILLE i ens vols conèixer, pregunta pel Pau i la Montse, hi estarem tot el dia. Fins aviat!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies! Si hi vinc ja demanaré per vosaltres. Fins aviat! Salutacions.
Unknown ha dit…
Jo també t'agraeixo la difusió, Joel, però sobretot el teu recolzament vers el dret que tenim els pares i mares per decidir quina educació volem per als nostres fills/es. Gràcies!
Unknown ha dit…
Joel, per cert, és el 17 de setembre! Errors de teclat! Petons! :)
Joel Artigas ha dit…
Ostres, gràcies. Sí, error de teclat. Una abraçada.
Marvan ha dit…
Gràcies Joel per la difusió, només dir (una mica tard ja ho sé), que no és devant del parlament, sino al costat de la ludoteca.
Ens veurem!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Marvan per l'esepecificació ara ho canviaré! Encara hi som a temps.

Salutacions.