Espai LIC: un repte educatiu

L'Espai LIC (llengua i literatura, interculturalitat i choesió social) és un lloc d'aportació i col·laboració oberta, dinàmica i compartida a fi d'ajudar i guiar els professionals a assolir aquest nou repte educatiu. No hi ha dubte que vivim en una societat canviant, complexa i rica en diversitat. És per això que ens cal aprofitar aquesta riquesa social i cultural per aconseguir un millor creixement, en això l'escola i té una paper fonamental. Així doncs, l'Espai LIC pretén facilitar materials i recursos per assolir els objectius del Pla LIC: ús del català, educació intercultural i cohoesió social.

En aquest espai hi podem trobar recursos i material per a treballar des dels centres educatius (recursos per al professorat, recursos per l'alumnat i experiències i bones pràctiques), amb l'alumnat nouvingut (recursos per al professorat, recursos per l'alumnat, recursos per a les famílies, experiències i bones pràctiques i bloc d'acollida a l'alumnat nouvingut) i a partir del Pla d'Entorn Educatiu.  

Trobo molt interessant tot el que se'ns proposa, a més de facilitar-nos material, eines educatives i metodologies de treball que ens poden ser molt útils per a treballar amb els infants. En aquest sentit, us animo que feu una ullada al vídeo que ens presenta el Pla Educatiu d'Entorn: un projecte que vol donar resposta a les necessitats de la nostra societat coordinant i dinamitzant l'acció educativa dels infants i joves, sobretot adreçat als alumnes de sectors socials més desfavorits.



Presentació dels Plans Educatius d'Entorn. 2006

Comentaris