Rosa Sensat. Escola d'estiu

Són moltes les institucions que vetllen per una formació continuada de la pràctica docent. Rosa Sensat és una associació de mestres units amb una interès comú: millorar l'educació sota un moviment de renovació pedagògica. A grans trets, els seus objectius són els següents: 
  • Difusió de teories i pràctiques pedagògiques orientades al desenvolupament global de la persona, basades en el respecte per la personalitat de l'infant i la seva llibertat, i promotores de la participació activa dels infants en el seu propi aprenentatge.
  • Formació permanent dels mestres, basada en l'experimentació i alhora en la teoria, sempre passant per la reflexió individual i col·lectiva.
  • Consecució d'una escola pública, democràtica, laica i arrelada en la realitat del país, per mitjà de la participació activa de tots els seus membres, mestres, pares i alumnes, en la gestió de l'escola i en la definició de la línia pedagògica del centre.
Moltes institucions ofereixen cursos durant el període d'estiu, per tal d'evitar que aquests es solapin durant el curs escolar, a més d'animar als mestres a renovar-se contínuament per tal de començar amb bon peu el curs vinent, entre d'altres motius. Així doncs, Rosa Sensat organitza un gran ventall de cursos classificats en les següents seccions:
Per tal de matricular-vos en aquests cursos cliqueu aquí. En aquesta secció trobareu la informació necessària, així com la matriculació, forma de pagament, dates de termini, etc.

 

Comentaris