Linkedin

De ben segur que molts de vosaltres ja coneixeu la xarxa social Linkedin. Des d'una vessant professional aquest lloc web ens permetrà "penjar" a la xarxa el nostre perfil que serà visualitzat per tots aquells contactes que nosaltres decidim. Cal tenir en compte que, a diferència d'altres llocs com el Facebook o el Twitter, aquest està orientat al nostre perfil professional, ja sigui per oferir els nostres estudis, la nostra experiència laboral o la nostra trajectòria vital. En aquest aspecte, serà important que decidiu correctament qui voleu tenir com a contacte. 

En aquest xarxa hi ha perfils personals, empreses, associacions, organitzacions, etc. Així doncs, és un espai  en el què el podem utilitzar per buscar feina o bé per participar en grups relacionats amb el nostre àmbit educatiu, professional, o amb el que nosaltres decidim que ens interessa formar-hi part. En el meu cas, i com podeu observar pels continguts que presento en aquest bloc, formo part d'un grup anomenat iTIC. En aquest, generalment, hi trobarem posts relacionats amb les TIC.

Recomano que us registreu en aquest espai web tots aquells que vulgueu que empreses o persones relacionades en el vostre àmbit professional coneguin el vostre perfil i que, per tant, pugueu ser contractats, coneguts o relacionats amb allò que us interessaria realitzar. Altra vegada, estem davant d'un producte que ens facilita el contacte, en aquest cas professional, amb els altres. Fet, que interconnecta les necessitats actuals: que la gent sàpiga qui sóm, què podem fer i com ho podem fer.

Premeu aquí per entrar a Linkedin.

Comentaris