Google Plus

Des de fa ben poc ha aparegut una nova xarxa social anomenada Google Plus. Aquesta pretén ser un altre lloc web que ens permet observar l'estat de les nostres amistats, veure el seu perfil, compartir fotos, vídeos, entre d'altres. No deixa de ser un altre espai social similar a d'altres com ara el Facebook o Twenty. D'altra banda, té algunes peculiaritats que el diferencien del Facebook, com ara el fet de decidir amb qui volem compartir les nostres publicacions, ja que en d'altres programes és "tothom" qui pot accedir a la nostra informació. Així doncs, Google Plus ha creat una sistema d'organització de persones (els cercles): les podem ordenar per amics, família, coneguts, ..., (els cercles els podrem crear al nostre gust depenent de com volguem organitzar  les persones que formen part de la nostra xarxa). D'aquesta manera tindrem l'opció de decidir amb qui volem intercanviar la nostra informació. 


Un altre dels avantatges de Google Plus és el fet de poder configurar el nostre telèfon  en aquest lloc web (Android, IPhone, BlueBerry, ...). Això ens permetrà que sempre que fem una foto amb el  nostre telèfon se'ns "pengin" automàticament al nostre espai personal. 


A banda d'aquests avantatges, també ens permetrà realitzar videotrucades (anomenat Quedades), no obstant haurem d'instal·lar un pluggin disponible tan per Windows, Mac, com per Linux. D'aquesta manera, podrem decidir amb quins usuaris volem fer les videotrucades (individuals o col·lectives), això ens serà molt útil per a fer videotrucades simultanies a un gran número de persones (sobretot per a realitzar reunions), fet que en d'altres programes com l'Skype encara no estava disponible.


Vols una invitació? Només cal que algú que ja tingui Google+ et convidi en aquest lloc web. Si ja sou usuari i no sabeu com heu de convidar als vostres amics cliqueu en aquest enllaç.

Comentaris