Blik: un vídeo educatiu

A continuació podeu veure el vídeo Blik realitzat per Polder Animation: esudi d'animació dedicat a les animacions en tres dimensions (3D). Si esteu interessats en el seu treball podeu clicar aquí.

Blik ens explica la història d'un nen que per certes circumstàncies es fa amic d'una noia el qual s'hi acaba enamorant. Més endavant es descobrirà que aquesta té un xicot, per això el nen intentarà cridar l'atenció de la noia. Finalment, la noia decideix anar-se'n d'on viu. Això provocarà un gran disgust tan pel xicot com pel nen. No obstant, se'ns mostrarà la cara més tendra de la vida, de l'inesperat. 

El fet que aquesta animació estigui realitzada sense expressions facials ens pot servir per treballar-ho a l'aula amb els infants. És una bona eina perquè els infants aprenguin a desxifrar el missatge d'aquesta obra i d'aquesta manera comprenguin conceptes com: el valor, el respecte, l'amistat, l'amor, l'odi, el rebuig, entre molts altres. Aquesta tasca dependrà del què voldrem ensenyar i com ho voldrem fer.

Comentaris