L'actualitat al docent

Ultimament m'he fixat amb la importància que té saber fer servir les Noves tecnologies a dins l'aula. No cal dir que la majoria d'escoles comencen a arrencar aquesta nova era digital, però sovint sense tenir en compte que els mestres han de saber utilitzar aquesta nova eina, amb una bona formació prèvia. Tenir una formació permanent és una de les tasques més importants que ha de realitzar un mestre no només en l'àmbit de les Noves tecnologies sinó en un àmbit global educatiu.

Tot seguit adjunto una pàgina web on hi ha un vídeo que ens parla de la importància de la formació permanent, a una de les escoles d'estiu on es pràctiquen aquests cursos: Rosa Sensat

Formació permanent

Tornant a les Noves tecnologies m'agradaria remarcar, que gràcies a llocs web com ara: el Youtube, ens permet formar-nos tan individualment com col·lectivament. No obstant aquests llocs s'han transformat amb llocs d'informació poc fiable, provocat per l'aparició de programes domèstics d'edició de vídeo, el gran augment de l'amplada de banda, és a dir, la rapidesa a la red, l'augment de llocs web per penjar vídeos, etc.

Comentaris