Recomanació d'un bloc

M'ha semblat molt interessant aquesta intervenció: Juguem amb les fotografies, sobretot la seva part final ja que es recomanen cinc pàgines web que serveixen de tutorial per la gent que vol tenir més coneixements o vol aprendre més detingudament alguns conceptes sobre el Photoshop, un programa d'edició d'imatges. D'una altre banda m'agradaria puntualitzar que també existeixen altres programes d'edició d'imatges com ara: MS Paint, Paint Shop pro, Gimp, etc.

Tal i com la imatge ens és molt útil sobretot amb l'ús de les noves tecnologies cal destacar també, la gran importància dels elements sonors i dels programes que ens permeten manipular-los.
Durant les sessions de l'assignatura de NTAE de la universitat Ramón Llull ja vam explorar com funcionava l'Audacity, però caldria esmentar que hi ha altres programes que tenen, també, molta importància i qualitat sobretot alhora de tractar elements sonors, com per exemple: el Soundforge, el Cubase, Transcribe (programa de poca extensió, però de gran utilitat sobretot pels alumnes de magisteri musical), Protools (programa d'edició de so professional, normalment per Mac), Reason (gran utilitat per bases electròniques), entre molts altres. Tot seguit us adjunto tutorials que poden ser d'ajut per aquests progames: Soundforge, Cubase, Protools

Comentaris