Les TIC a les biblioteques

"Moltes bibiloteques ja han dissenyat i desenvolupat aplicacions que permeten als usuaris i al personal de la biblioteca d'interactuar i de comunicar-se, creant d'una manera conjunta un espai útil i convertint d'aquesta manera el web en l'eina principal de comunicació de la biblioteca. Aquestes tres aplicacions són: un sistema per a la reserva de sales de treball, un sistema per a la publicació i consulta de novetats bibliogràfiques, i un sistema per a la tramesa, recepció i publicació de suggeriments".

Trobo molt correcte que mica en mica, llocs com ara la biblioteca utilitzin les noves tecnologies, ja que faciliten el seu ús i per tant incentiven a la gent perquè i vagi i l'es utilitzi més. L'era digital ens ha facilitat i ampliat moltes coses, com ara: l'educació, destacant la importància de tenir més recursos i més eines a l'abast del professor.

En aquest aspecte, és molt interessant que les biblioteques hagin pogut "renèixer" gràcies a les noves tecnologies. Esperem que en un futur la gent no hi deixi d'anar i ,sobretot, que no deixi de llegir ni d'informar-se, ja que totes les coses són importants per formar-nos com a persones.

Comentaris