El Youtube

El Youtube és un lloc web que ens mostra l'evolució de la digitalització a la nostra societat, en aquest cas la facilitat de poder compartir vídeos professionals o "amateurs" a qualsevol persona d'arreu del món. Això ens obre un ampli ventall de possibilitats a nivell educatiu: material escolar, mètodes d'aprenentatge i d'ensenyament, utilització d'aquests, entre d'altres. Moltes escoles han aprofitat aquest lloc per promocionar, ensenyar i sobretot donar a conèixer les seves instal·lacions.

Actualment existeixen altres programes que permeten fer el mateix que el Youtube, com per exemple google video, metacafe, dailymotion, megavideo, tutv, stage6.divx, veoh, etc. Tots aquests permeten compartir, cercar i descarregar vídeos de qualsevol temàtica.
Youtube d'alguna manera a facilitat l'ús i la creació domèstica de vídeos que, fa pocs anys era impensable.

Personalment trobo d'allò més interessant que el Youtube hagi obert aquest sistema de comunicació per vídeo. És fonamental compartir, descobrir, conèixer, etc, d'altres persones.


Comentaris

Joel Artigas ha dit…
Aquí teniu una breu ampliació i recomanació del lloc web Youtube. Per saber-ne més informació podeu entrar al bloc de l'assignatura de Noves Tecnologies.

CLIQUEU AQUÍ